18.1.2019 07:09

Oprava chodníků na místním hřbitově v Olbramicích

Typ: ostatní
Oznamujeme, že práce na opravách chodníků by měly započít v průběhu příštího týdne, pravděpodobně ve středu 18.11.2015 a ukončeny budou počátkem prosince. Prosíme proto všechny návštěvníky hřbitova i kostela o toleranci a pochopení, neboť tyto práce budou do jisté míry omezovat pohyb po hřbitově a zhoršovat dostupnost jednotlivých hrobů v souvislosti s tím, jak budou práce probíhat.

Na základě výběrového řízení bude firmou Semita-ds Veřovice provedena oprava chodníků na hřbitově. Firma již budovala chodníky pro některá města a obce v okolí. Práce by měly započít v průběhu příštího týdne, pravděpodobně ve středu 18.11.2015 a ukončeny budou počátkem prosince. Prosíme proto všechny návštěvníky hřbitova i kostela o toleranci a pochopení, neboť tyto práce budou do jisté míry omezovat  pohyb po hřbitově a zhoršovat dostupnost jednotlivých hrobů v souvislosti s tím, jak budou práce probíhat. Firma samozřejmě zodpovídá nejen za kvalitu provedených prací, ale také za pořádek na hřbitově a jeho okolí v průběhu opravy. Majitelé jednotlivých hrobů si své hroby mohou přikrýt, ale firma by měla postupovat tak, aby k žádnému poškození cizího majetku nedošlo. Při předání stavby byla situace v okolí chodníků zdokumentována.

Ještě jednou děkujeme za pochopení.

Bc. Lenka Ješková, ref. správních činností

OÚ Olbramice, Prostorná 132, 742 83 Olbramice