19.2.2019 17:52

6 °C

Olympiáda nejen pro tatínky

Typ: ostatní | Aktuality
Olympiáda nejen pro tatínky 1tuto sobotu 16.6 od 15 hod budeme slavit Den otců., který pořádáme v rámci kampaně Evropský týden udržitelného rozvoje Sdružení SluníčkoZbyslavice se  Zdravou obcí Zbyslavice pořádá akci s názvem Olympiáda nejen pro tatínky.

Lidský stolní fotbal – Maxi fotbálek je oblíbenou novinkou v oblasti atrakcí. Jedná se o imitaci známého stolního fotbálku, místo figurek jsou však na hřišti lidé. Hráči jsou připevněni k jednotlivým tyčím, což jim umožňuje pohyb pouze do stran.

Srdečně zveme všechny děti   s rodiči i prarodiči. Připraveny jsou soutěže , spoustu odměn, občerstvení

Den matek i Den dětí jsme již letos oslavili, tuto sobotu 16.6 od 15 hod budeme slavit Den otců., který pořádáme v rámci kampaně Evropský týden udržitelného rozvoje Sdružení SluníčkoZbyslavice se  Zdravou obcí Zbyslavice pořádá akci s názvem Olympiáda nejen pro tatínky. Akce je podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje . logo

Lidský stolní fotbal – Maxi fotbálek je oblíbenou novinkou v oblasti atrakcí. Jedná se o imitaci známého stolního fotbálku, místo figurek jsou však na hřišti lidé. Hráči jsou připevněni k jednotlivým tyčím, což jim umožňuje pohyb pouze do stran.

Srdečně zveme všechny děti ěti  s rodiči i prarodiči. Připraveny jsou soutěže , spoustu odměn, občerstvení.

Těšíme se na Vás, ak e v případě nepříznivého počasí bude zrušena.

Vytvořeno: 14. 6. 2018
Poslední aktualizace: 7. 1. 2019 11:08